сряда, 29 май 2013 г.

Защо са важни генотиповете - нови уникални продукти в подкрепа на Вашето Аз

Още от дълбока древност, лекарите са забелязали, че хората живеят и боледуват по различни начини, дори и да са поставени при едни и същи условия. И още тогава са съставили типологични подразделения, за да се ориентират за индивидуалните характеристики при различните особености на организма и психиката. През 40-те години на миналия век, учени са установили определени зависимости между телесните пропорции, хормоналните и дори психологичните особености на човека. Поради слабото развитие на генетиката тогава, трудовете им не са били подобаващо оценени.

            В началото на настоящото хилядолетие, едва след разгадаване на генетичния код, интересът към темата за генетичните типове експлозивно нараства. Оказва се, че едни и същи храни, лечебни растения, субстанции или хранителни добавки, имат относително различно влияние върху отделните генотипове. Именно това, актуално и интензивно развиващо се направление в медицината, е залегнало в основата на генотипно съобразените хранителни добавки. Те са насочени, както към определен орган или функция, така и към цялостното подобряване на приспособителните възможности на човешкия организъм, като физика и психика.
            Формулирани са шест основни генотипа. Всеки от тях притежава множество „слаби места”, за които е предвидено съответно съчетание на концентрирани билкови екстракти и субстанции. Приемът на тези хранителни добавки, оказва благоприятен ефект върху скрити предразположения, така че те да не се проявят и да не се развие заболяване. Когато то е факт, генотипната стабилизация подпомага другите необходими терапии, за постигане на по-значителни и трайни във времето, ефекти.  
Вижте повече на:
http://burzi-krediti.com/company/financecenter


Няма коментари:

Публикуване на коментар