За аптеки Анжела

Първата аптека "Анжела" е създадена в далечната  1996 от семейство фармацевти  - Анжела и Жорж Мизови. Разположена в центъра на град Пазарджик /булевард България 29/, аптеката с марка Анжела се утвърждава като една от водещите аптеки в града.
През 2003 те отварят и втората аптека от групата - в близкото село/квартал/ на Пазарджик - Главиница /улица Първа, 54/. През 2007 е исъществено пълно преустройство и разширение на аптеката в Пазарджик, което дава свободен достъп до продуктите, както и много повече търговска площ, няма как да не получи добра оценка от клиентите.

Аптеки Анжела разполагат с екип от 4 магистър - фармацевти, както и с още 4 помощник - фармацевти, което е гаранция за  компетентни консултации по всяко време. Високото ниво на информираност на работещите в групата от аптеки Анжела се поддържа с постоянни курсове и обучения от водещи специалисти в национален мащаб.

Амбициозният екип на аптеки Анжела предлага на клиентите на обектите номенклатура с над 5 000 артикула от областта на здравето, красотата и здравословния начин на живот - маркова медицинска козметика от Лиерак, Нукс, Виши, Ла Рош, Авен, Рене Фуртерер, Биодерма, Дюкре, Клоран, Уриаж, както и широк избор от масова, декоративна и бяла козметика - Лореал, Гарние, Мейбалин, естествено и всички други световни и национални марки.


Аптеки Анжела работят с НЗОК, с протоколи за скъпоструващи лекарства, има лиценз за работа с наркотични вещества.Вече съществува и изградена система от притежатели на карти "Лоялен клиент" с над 1000 издадени карти, които им осигуряват постоянен процент отстъпка.   


Карта за лоялни клиенти

Допълнителен бонус към клиентите са и атрактивните месечни промоции на актуални продукти.

Аптеки Анжела осигуряват компетентно и информирано съдействие и консултация в полза на вашето здраве, един логичен избор за жителите на град Пазарджик.